Els nois i noies de cicle superior vam anar de colònies els dies 18, 19 i 20 de juny a Palamós (Baix Empordà). Mas Gorgoll és una casa de colònies d’estil colonial envoltada de boscos i esplanades en un indret molt tranquil als afores de Palamós i propera a la platja i al port pesquer de la població.

Allà vàrem passar tres dies molt divertits gaudint de les activitats que els monitors i monitores ens havien preparat i de les instal·lacions i entorn de la casa.

Els monitors/es van fer tres grups per nivell. A cinquè ens van barrejar i a sisè van mantenir els grups classe. Els diferents grups vam fer les mateixes activitats però de manera rotatòria. Vàrem fer activitats lúdiques als voltants de la casa: tir amb arc, curses de cars, jocs a la piscina, visita a un petit aquari…

Vàrem passejar pels carrers de Palamós i vam visitar el port pesquer. També vam anar a la platja a fer jocs diversos i a refrescar-nos una mica a l’aigua.

No van faltar les activitats de nit. El primer dia vam fer un joc de nit pels voltants de la casa i el segon dia vam ballar a la discoteca.

Als moments d’esbarjo podíem passejar per la zona de bosc de la casa, on vam fer cabanes, o bé jugar a l’extens camp de futbol, anar a veure els animals… No ens vàrem avorrir ni un moment!

 

COLÒNIES 5è Ed. Primària

Colonies2012-cs5

 

1r DIA (5è)

 

2n DIA (5è)

 

3r DIA (5è)

 

COLÒNIES 6è Ed. Primària

Colonies2012-cs6

 

1r DIA (6è)

 

2n DIA (6è)

 

3r DIA (6è)