Colònies2012-CM

Els nens i nenes de cicle mitjà ja hem anat de colònies! Els dies 16, 17 i 18 de maig vam anar a Centelles a la comarca d’Osona. Han estat uns dies genials, juntament amb tots els monitors/es i tutores hem passat unes convivències que mai oblidarem. Hem conviscut junts i ens hem relacionat amb nens i nenes de tercer i de quart que ben just coneixíem. Hem fet un munt d’activitats a on ens van barrejar i a cada grup hi havia nens i nenes d’altres classes i d’un altre curs.

Les activitats que vam fer van ser: cars a pedals, tir amb arc, road book, tirolina, rocòdrom, sarbatana, el mapa perdut, el fòssil oblidat, joc de nit…

Entre activitat i activitat teníem temps de jugar a futbol, anar a veure els animalets, fer castells d’herba, donar menjar a la vaca Clement… i fer uns bons àpats on el sopar de gala i la discoteca no hi va faltar.

A la primer nit vam donar una mica de guerra a les tutores però a la segona nit abans de començar la discoteca ja demanàvem anar a dormir perquè estàvem molt cansats.

Per sort, el divendres tots sans i estalvis vam arribar i esperem l’any vinent poder tornar a gaudir d’unes colònies tan bones com aquestes.

 

 

PRIMER DIA

 

SEGON DIA

SEGON DIA – DISCOTECA…

 

TERCER DIA