Els nens i nenes de Cicle Inicial vam anar de colònies els dies 30, 31 de maig i 1 de juny a Cal Petit a la comarca de la Noguera. Allà vam poder gaudir de tres dies fantàstics envoltats de natura, a més a més ens va fer molt bon temps i això ens va permetre fer un munt d’activitats a l’aire lliure. Juntament amb els monitors i monitores de la casa vam fer jocs d’aigua que ens van anar molt bé per refrescar-nos, jocs de pistes on havíem de buscar objectes amagats mentre coneixíem l’entorn, tallers d’espelmes i de màscares de benes de guix que vam poder endur-nos cap a casa, jocs de nit i, fins i tot, discoteca! Quin tip de ballar!. També vam fer una excursió on vam conèixer l’entorn de la casa, el riu, el bosc. Va ser una bona caminada que ens va fer agafar força gana.

A les hores d’esmorzar, dinar i sopar ens reuníem tots a taula per compartir els àpats diaris, vam menjar moltíssim. El berenar el fèiem entre taller i taller fent una mica d’esbarjo. Després de sopar ens reuníem amb els monitors. La primera nit vam fer un joc de nit que ens va fer voltar la casa per tots cantons ajudats de les lots, i a la segona vam anar a la discoteca a ballar una estona amb la música que més ens agrada.

A l’hora de dormir ens hagués agradat seguir la gresca, però calia descansar. Després de posar-nos el pijama i rentar-nos les dents llegíem una estona el nostre llibre de lectura fins que es feia l’hora de tancar el llum. La primera nit va costar molt agafar la son, però a la segona ja no va costar tant.

Vam marxar cap a casa amb molt bon gust de boca: HO VAM PASSAR MOLT BÉ!


PRIMER DIA


SEGON DIA


TERCER DIA