COLÒNIES A LA MARINADA (Cambrils)

els dies 12-13-14 de maig 

P5 – Educació Infantil

Els lleons per fi estem de colònies a la Marinada! Estem disposats a gaudir molt tots junts d’aquesta nova aventura!!! Fins aviat!!!

wColònies 2021-LLEONS A

wColònies 2021-LLEONS B

Els Lleons avui hem tornat de les nostres Colònies 2021. Tres dies de convivència, activitats, jocs exteriors, descoberta del mar i els seus tresors,…  resumint,  una Aventura inoblidable amb majúscules. Desprès d’aquest llarg període hem estat afortunats de poder gaudir de totes les experiències viscudes i que han superat de llarg les nostres expectatives.  No calen més paraules si feu una ullada al nostre recull fotogràfic. Som-hi!!!

RECULL FOTOGRÀFIC – 1r dia

RECULL FOTOGRÀFIC – 2n dia

RECULL FOTOGRÀFIC – 3r dia

Colònies 2021 - P5 - La Marinada

DOSSIER COLÒNIES INFANTIL P5 -La Marinada 2020-2021

La Direcció i el Claustre de Professors sempre hem cregut que el temps lliure de l’infant també és un espai educatiu i formatiu que ajuda a omplir les seves vides. Fora de la classe, l’esplai s’ha d’entendre com una manera alliberadora de viure en relació amb un mateix, amb els altres i amb l’entorn. Les Colònies són un espai ideal per a conrear valors d’una educació integral i de plenitud de l’ésser humà: l’amistat, la solidaritat, la responsabilitat, el respecte, etc.

La convivència d’aquests dies de colònies permetrà desenvolupar activitats molt interessants i diferents a les habituals. Tot plegat predisposarà als nens i nenes, nois i noies a viure en harmonia amb els companys i amb l’entorn.

Aquest curs, més que mai, entenem les colònies com un lleure educatiu addicional amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament cognitiu i social en els nostres alumnes. Atesa la importància d’aquests tres dies de convivència, considerem molt convenient poder fer aquestes colònies. Per fer-les possible, cal tenir present el Pla d’Actuació que el Departament d’Educació ha creat, juntament amb el Protocol sobre el transport escolar, el protocol preventiu de la casa de colònies corresponent i el protocol de Gestió de casos.

Estem segurs que seran dies de vivències intenses i de record gratificant.