Colònies 2015 – 27, 28 i 29 de maig. Els alumnes de 3r i 4t de Primària a Banyoles.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ARRIBADA

ACTIVITATS 1r DIA

Primer vam fer un recorregut per  l’estany de Banyoles on els monitors ja ens estaven esperant.

Seguidament vam anar a la casa de colònies: Club Hernando Fierro, actualment anomenada el Clar del Bosc i vàrem dinar.

A la tarda vam començar a fer les quatre activitats rotatives que tots els nens i nenes vam realitzar durant els tres dies. Estàvem per grups barrejats de tercer i de quart. Les activitats que vam realitzar durant els tres dies eren: camp d’aventura: tirolina, circuit d’orientació (brúixola),  excursió a prop de  les Estunes a peu i tornada amb el tren Pinxo de Banyoles ,rocòdrom i  tir a l’arc.

Un cop ja havíem fet la primera activitat, ens vam instal·lar a les habitacions i després de sopar vam fer el joc de nit. Estàvem tant esverats que ens va costar una mica adormir-nos!

ACTIVITATS 2n DIA

Vam realitzar per grups una altra activitat que no havíem fet. A mitja tarda ens vam anar a dutxar i ens vam arreglar per anar a sopar i a la discoteca.

 

ACTIVITATS 3r DIA

Vam fer la rotació per a fer una altra activitat.

Per acabar ens vam fer una fotografia de tots els nens i nenes que havíem assistit a les colònies, amb els monitors .

Han estat uns dies de moltes vivències personals, de grup, de col·laboració, de compartir, d’ajudar, de dialogar… Com que des d’un principi ens van barrejar ha estat una experiència molt bona per a conèixer altres companys de tercer i de quart que sovint ens veiem al pati, al menjador… però que no sabíem ni com es deien!

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els monitors que han fet possible que mai oblidem aquestes colònies i l’esforç que han fet els nostres pares per poder-hi anar. També volem agrair la col·laboració de l’escola i  les tutores que han fet que el dia a dia, sense el nostre entorn familiar hagi estat molt agradable i inoblidable!