La Fundació Catalunya – La Pedrera cada any organitza diferents programes destinats a joves del país amb ganes d’aprendre i experimentar nous coneixements. Un d’aquests cursos és l’ anomenat Bojos per la Ciència.

Enguany he pogut participar en una de les branques, Bojos per l’Economia. Després de sol·licitar l’admissió, vaig estar seleccionada per a formar part dels alumnes que configuraríem el grup del 2016.

wIMG_7577

MARIONA LARA MIRALLES (2n BATXILLERAT “C”)

El curs ha durat 8 sessions, les quals tenien lloc cada dissabte durant els mesos de gener i febrer a la universitat Pompeu Fabra. A cadascuna d’aquestes classes tractàvem un àmbit diferent sobre diverses vessants de l’economia, així doncs, per a cada sessió teníem el plaer de comptar amb un ponent expert en el tema en qüestió.

Alguns dels àmbits que hem estudiat han estat: les bombolles financeres, l’atur a l’economia espanyola, l’economia com a eina geoestratègica en les guerres, o la felicitat que ens pot arribar a proporcionar l’economia.

wIMG_7556

El passat divendres 15 d’abril vàrem assistir a l’acte de colenda del programa, on l’exconseller Mas-Colell va fer-nos un petit tast d’una de les seves classes de post- grau universitari.

wIMG_7555