wIMG_4277

wIMG_4279

wIMG_4264

wNevada28022018-1

ACTUALITZACIÓ de dimarts a les 17.30h.

Com ja deveu saber, el Consell Assessor de Protecció Civil  de Catalunya ha fet cancel·lar de forma preventiva i generalitzada tot el transport escolar de demà dimecres. El director de Protecció Civil, Joan Delort, ha demanat als pares i mares que tampoc duguin amb transport particular els nens a classe.

Així doncs, demà no hi haurà servei de transport escolar ni al matí, ni a la tarda.

El Col·legi estarà obert en horari habitual, sobretot per als alumnes de Sant Sadurní, i es faran les activitats que siguin possibles en funció del nombre d’alumnes. Hi haurà servei de menjador habitual i servei d’acollida com sempre.

 

ACTUALITZACIÓ de dimarts a les 13.15h.

Ha començat a nevar una mica a 2/4 d’una. La previsió meteorològica és que vagi en augment de cara a la tarda. Les companyies de transport ens han proposat avançar la sortida dels alumnes a fi i efecte d’evitar problemes innecessaris.

Així doncs, els alumnes dinaran com sempre i els AUTOCARS MARXARAN A LES 15’30. Per tant els alumnes arribaran a les parades una hora i mitja avanç de l’horari habitual. S’intentarà trucar les famílies dels alumnes més petits.

De cara a demà us preguem que abans d’anar a la parada de l’autocar, entreu a la web www.stjosep.com i consulteu si hi ha cap avís concret per al dia 28 de febrer.

 

ACTUALITZACIÓ de dilluns a les 18h.

Les previsions meteorològiques per a dimartsdimecres indiquen possibles precipitacions de neu. Si al final és així, caldria que tinguéssiu en compte el següent:

A) Al matí, si s’ha de venir amb autocar o cotxe particular, obrir la web del Col·legi. Si hi ha cap tipus d’impediment per accedir al Col·legi ho anunciarem aquí.

B) Si durant el dia de dimarts neva, quan els alumnes ja estiguin al centre, si les companyies de transport  ens avisen per avançar les sortides dels vehicles, ho informarem via correu electrònic i aquí mateix.

El qualsevol cas el Col·legi restarà obert i en funció del nombre d’alumnes farem les activitats que siguin possibles. Per descomptat que el servei de menjador serà com sempre.