ACTIVITATS ESPORTIVES:

Escacs, multiesports, voleibol, patinatge artístic, escola d’hoquei, i hoquei federat “Col·legi Sant Josep”, dansa.

ACTIVITATS NO ESPORTIVES:

Anglès, xinès, juguem fent teatre, petita companyia teatral, aprenem a estudiar, ioga i educació emocional.

 

Dossier d’activitats extraescolars 2018-2019: Dossier Activitats Extraesclars 2018-19

 

Amb aquest dossier us donem a conèixer un seguit d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que el Col·legi  Sant Josep  posarà en marxa a partir del dia 1 d’octubre i fins a finals de Curs.

Aquestes activitats es relacionen a continuació, indicant al mateix temps els dies que es faran, l’horari a seguir, el lloc, el preu i el Professor(a) que les impartirà. Aquestes variables, en funció del nombre d’alumnes que s’apuntin, poden experimentar alguns canvis posteriors en benefici dels mateixos alumnes, que si es dóna  el cas s’informaran puntualment.

Aquestes activitats extraescolars es cobraran per rebut bancari en tres vegades: una INSCRIPCIÓ del 30% de l’import de l’activitat que es cobrarà en el rebut del mes d’OCTUBRE (31-10-2018) i un SEGON PAGAMENT del 20% que es cobrarà en el rebut del mes de DESEMBRE (31-12-2018) i un TERCER PAGAMENT del 50% restant que es cobrarà en el rebut del mes de FEBRER (28-02-2019).

Per apuntar-s’hi cal emplenar degudament la BUTLLETA adjunta i enviar-la escanejada al correu fcps.extraescolars@stjosep.com. També es pot lliurar en format físic a l’inici del curs escolar fins el 14 de setembre a la Recepció del Col·legi. En aquelles activitats que hi hagin més sol·licituds que vacants, es TINDRÀ  MOLT  EN  COMPTE  LA  DATA  DE  LLIURAMENT  DE  LA  BUTLLETA. En aquelles que el nombre de sol·licituds sigui reduït i no permeti realitzar-les, es donarà la possibilitat de fer-ne d’altres. Es farà l’avís pertinent als alumnes que no puguin fer l’activitat sol·licitada.

Esperant que les Activitats Extraescolars que us proposem les trobeu interessants, us donem les gràcies per la vostra col·laboració i aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment.

Activitats extraescolars