DISTINCIÓ PAU 9.0 – COL·LEGI SANT JOSEP 2020-2021

La MIREIA RAVENTÓS AMADÓ, PAULA MÁRQUEZ BOLET, CARLA SEBASTIÀ MORÓN i NOA GIBERT ARAN, exalumnes del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia (totes elles matrícules d’honor 10.0 de la promoció de 2n de Batxillerat del 2021) han rebut la distinció PAU que atorga el Govern de la Generalitat, per haver obtingut una qualificació de les proves d’accés a la Universitat (fase general) de més de 9.0, amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç, la bona preparació i el mèrit dels estudiants.

L’acte ha tingut lloc en format presencial reduït al Palau de Pedralbes, presidit per la consellera de Recerca i Universitats Gemma Geis. Concretament hi han assistit els 16 estudiants amb una nota igual o superior a 9,80. La resta de distingits han pogut seguir l’acte de manera virtual. La consellera els ha recordat que “l’excel·lència, sense persistència, no existeix”.

wMireia-PAU2021-1

Enguany la nota més alta de Catalunya ha estat de 9,90 obtinguda per la MIREIA RAVENTÓS AMADÓ del Col·legi Sant Josep, juntament amb 6 alumnes més. La seva nota d’Admissió, també la més alta, va ser de 13,96 sobre 14. És el segon any consecutiu que alumnat del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, ha obtingut la nota més alta en les proves d’accés a la Universitat PAU en la fase general i en la nota d’Admissió.

wMireia-PAU2021-3

[NOTÍCIA DISTINCIONS PAU 9.0 2021]

Enhorabona!