Enguany la diada s´ha avançat un dia, avui 22 d´abril els alumnes de Cicle Superior hem celebrat Sant Jordi fent moltes activitats molt diverses. Aquest matí hem anat a esmorzar a la plaça del Gat Cendrer on hem pogut córrer i gaudir d´un matí preciós. Seguidament hem assistit a la l´entrega dels premis del concurs literari; s´han lliurat un total de 16 diplomes als millors dos contes de cada grup classe.  A continuació els alumnes de 6è hem participat a la venta dels llibres i l´intercanvi de punts de llibre de tots els alumnes de la Primària. A la tarda hem anat a plaça de la Bòbila on hem fet la tradicional Gimcana; catorze proves divertidíssimes que ens han fet riure i gaudir de valent. Agraïm als nois i noies que han decidit fer d´organitzadors de les proves el seu esforç i la seva paciència, GRÀCIES!!

Una jornada intensa, bon Sant Jordi a tots!