Al llarg d’aquest segon trimestre les noies i els nois de cinquè de primària hem anat a la biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya per aprendre com podem ser més autònoms a les biblioteques públiques. Ens han explicat que les biblioteques són espais oberts a tothom, en els quals no només podem fer consultes o préstecs de diferents tipologies de recursos documentals que no tenim a casa, sinó que també podem anar-hi a fer els deures o estudiar. A més a més, ens han ensenyat com s’organitzen els llibres a les biblioteques, com podem accedir al seu catàleg i com podem fer préstecs o reserves.

Després de les explicacions ho hem pogut posar en pràctica i, els alumnes que portàvem el nostre carnet de la biblioteca, hem pogut fer préstecs d’alguns recursos.

Totes i tots hem gaudit molt d’aquestes estones envoltats de llibres a la biblioteca!