Durant aquesta setmana els alumnes de 4t hem estat treballant el tema de la Prehistòria. Hem iniciat observant vídeos que ens ajudessin a contextualitzar-nos i situar-nos en un període que ens cridava molt l’atenció. Ens va anar molt bé fer l’excursió relacionada amb aquest projecte a les coves de l’Espluga de Francolí.

Nosaltres mateixos vam cercar informació a internet i en contes, per anar completant el nostre lapbook de la prehistòria.

Hem creat un memory amb elements d’aquesta etapa, hem construït cabanyes, hem pintat pintures rupestres, hem creat joies i figures de fang, hem après vocabulari en anglès, … la veritat és que ens hem posat a la pell de com vivien i com s’havien d’espavilar per aconseguir el que volien!

Han estat uns dies molt interessants que hem compartit amb els nostres companys.

 

Una bona manera d’acabar el 2n trimestre!