Els nens i les nenes de quart de primària, el dijous 24 de març, hem anat d’excursió a les coves prehistòriques de l’Espluga de Francolí. Hem fet diferents activitats que ens aniran molt bé pel projecte de la prehistòria que farem molt aviat.

A part d’endinsar-nos a la prehistòria, hem conegut les diferents comunitats humanes que van conviure a les Coves de l’Espluga fa milers d’anys per dins les coves, audiovisuals increïbles, material, un gran monitoratge, representacions amb figures a tamany real i un conjunt de cabanes neolítiques al final de la visita.

 

Finalment, els alumnes hem posat en pràctica les tècniques de la pintura rupestre.

 

És una sortida que recomanem fer amb família ja que ens ha encantat i ha estat una introducció impressionat pel projecte de la prehistòria que molt aviat ens espera.

CONTINUARÀ…