Els alumnes de 3r de primària hem treballat el projecte de les emocions. Per començar, vam veure la pel·lícula INSITE OUT. Després vam fer a cada classe un col·loqui sobre la pel·lícula i van sortir les diferents emocions. A partir d’aquestes i altres que van sorgir, es van triar cinc emocions per classe i cada alumne escrivia en pòsits situacions reals on han viscut aquella emoció, el color que els suggeria, olors, imatges… i ho comentaven davant els altres companys. Per acabar, en petit grup van fer un mural sobre l’emoció escollida.

Per treballar la calma vam anar a l’espai Vainilla on, l’Anna Gumà, ens va donar eines per aconseguir relaxar-nos. Els alumnes van gaudir d’allò més experimentant amb el seu cos, la respiració, les sensacions, l’equilibri, etc.

Per últim, a partir de la lectura del conte EL BUIT d’Anna Llenas, cada alumne es va decorar el seu nino i es van fer els seus buits. S’ho van endur a casa perquè puguin posar-ho a la pràctica i posin el buit que senten en cada moment.

Hem passat uns dies molt bonics on els alumnes han parlat d’un tema que no sempre els és fàcil d’explicar i de posar nom al que els passa.

És molt important estar bé i sentir-se bé un mateix i això és el que volem que aconsegueixin.