Després d’un treball  intens, sobretot a l’hora de Science, de conèixer una mica més el funcionament del nostre  aparell circulatori, la composició i funció de les diferents cèl·lules, els diferents grups sanguinis… hem arribat al final del nostre projecte que ha culminat en un dia de “Donació de Sang”.

Ens hem dividit per comissions, hem fet cartells i eslògans publicitaris, hem fet votacions a tota la primària, obres de teatre pels nens i nenes d’Educació Infantil, 1r i de 2n de Primària. També hem presentat powers points en català i en anglès pels alumnes més grans de Primària, d’ESO i de Batxillerat, hem gravat vídeos. Hem anat a la ràdio a gravar un espot publicitari, hem escrit cartes per les famílies convidant-les a donar sang, hem fets treballs manuals per obsequiar als donants…

Ens han felicitat, ens han aplaudit i també ens hem equivocat, però malgrat les dificultats hem sabut  tirar endavant.

De tot això hem après que treballar en equip és molt enriquidor, ens ajudar a dividir la nostra feina i a multiplicar els resultats.

Per molts de nosaltres aquesta experiència ens ha servit per vèncer les nostres pors, la vergonya i ens ha ajudat a mostrar-nos més segurs i tenir més confiança amb nosaltres mateixos.

El més important  ha estat el dia de la “Donació de Sang”, el divendres 22 de febrer… va venir molta gent, els vam atendre tan bé com vam saber, els vam acompanyar, els vam preguntar i els vam obsequiar.

Dir-vos que en total van venir 120 persones a donar sang i ho van poder fer 106. D’aquestes 33 van ser donants de primera vegada. Tot un èxit. Estem molt contents del resultat .

 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM !!