Els nens i nenes de tercer hem anat a visitar l’Espai Xocolata Simón Coll . Després de treballar els sector a l’àrea de Socials, hem pogut comprovar com aquesta empresa de Sant Sadurní treballa passant per tots els sectors. Agafa la primera matèria que és la fava de cacau, la transforma en un producte elaborat, que és la xocolata i per últim, la ven al públic oferint un gran servei.

A través d’un impressionant muntatge audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores hem fet un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, la història i el procés d’elaboració de la xocolata Simón Coll. Les explicacions de la guia han acabat de complementar la visita fent possible poder entrar en contacte més directe amb el món de la xocolata experimentant amb pinyes i faves de cacau, motlles per fer figuretes, etc…

També hem pogut veure el funcionament de la planta pilot on s’estava fabricant producte  i alhora hem tastat la xocolata blanca, amb llet i negra. Hem viscut una experiència única i innovadora.

Ha estat una visita molt apropiada per recordar que tenim l’escola a Sant Sadurní d’Anoia, una col·legi que el seu davant té una fàbrica de xocolata molt important.

Des d’aquí volem agrair la visita que hem fet ja que ens ho han explicat molt adequat a la nostra edat. I que la xocolata no falti a cap taula!