El dimecres 21 de febrer, tot l’alumnat de la secció de batxillerat va assistir a una xerrada informativa a càrrec de l’exalumne del Col·legi, Miquel Reina Antolín.

La projecció d’un recull d’alguns dels projectes que el Miquel ha dissenyat al llarg de la seva vida laboral va ser el fil conductor per a presentar als alumnes la seva experiència personal en el món del disseny. Les vivències i reflexions sobre els seus èxits i fracassos van voler ser un missatge de motivació sintetitzat en cinc idees principals:

‘No us deixeu etiquetar’

‘Aposteu pel que us apassioni’

‘El fracàs pot ser el millor mestre’

‘Arrisqueu-vos’

‘Lluiteu pels vostres somnis’

La xerrada es va complementar amb la presentació del llibre ‘Luces en el mar’, primera creació literària del Miquel, que va sortir al mercat en format paper el passar 30 de gener després de l’èxit obtingut en versió digital.  Per a  aquells que vulgueu gaudir d’una bona estona de lectura, el Harold i la Mary Rose us podran ajudar a fer un bon exercici d’introspecció per a retrobar-vos amb la vida.

Miquel Reina 3deVuit 02.03.2018

wEntrevista 3d8

COMENTARIS D’ALUMNES

La xerrada va ser molt interessant. Tots tenim inseguretats sobre el nostre futur i durant la xerrada vam veure a un home que està triomfant en la vida i que a la nostra edat tenia molts dubtes sobre la seva futura professió. Ens va donar a tots una lliçó i uns ànims especials i motivadors a que apostem pel que ens agrada, a que ens equivoquem per aprendre dels errors i a que ens arrisquem.

Marc Torrens i Marc Paulo, 1r batxillerat A

 

Moltes vegades, al prendre contacte amb certes persones, diuen que o hi empatitzes, o no. Senzill. Però Miquel Reina, amb la veu de la seva experiència personal i el seu anhel de creixement va saber transmetre un missatge que, tantes vegades, joves estudiants com nosaltres perdem de vista: la passió per fer les coses.

Era la il·lusió que se’n desprenia, dels seus ulls, de les seves paraules i de la seva història, i que, amb cinc consells va impactar, o si més no, va fer-nos aturar a pensar per uns instants en qui som realment i què volem.

Martina Milà, 1r batxillerat B

 

Miquel Reina va fer-nos obrir els ulls de que hem de perseguir tots els nostres somnis, per molt complicat que ho veiem. Hem de creure en nosaltres mateixos i amb allò que som capaços de fer. Tot es possible si ens esforcem per a aconseguir els nostres objectius.

Maria Arnal i Sara Mata, 1r batxillerat C

 

Una xerrada molt interessant i dinàmica. Va atrapar l’atenció de tots amb una combinació de la seva experiència tant laboral com educativa. Ha servit d’inspiració per a molts de nosaltres. Tot i que l’àmbit de la xerrada no està relacionat amb el món biològic, ens ha servit d’inspiració i hem empatitzat moltíssim amb la seva experiència personal.

Maria Esteve i Marina Del Valle, 2n batxillerat A

 

Interessant, original i inspiradora. Així va ser la xerrada de l’exalumne Miquel Reina, conegut en el seu àmbit com a Mr., un dissenyador gràfic encarat al món de la publicitat. Format a Elisava, es va introduir per mitjà de diverses agències en l’entorn en el que actualment treballa. Desprès d’una petita formació cinematogràfica a l’Escac i deixant enrere la seva zona de confort, va emprendre un viatge cap a Vancouver que li permetria créixer personal i professionalment, formant part de l’equip de Thinkingbox, una empresa amb projectes de gran escala en el món de la publicitat cinematogràfica de Hollywood.

Paral•lelament a això, ha escrit una novel•la titulada “Luces en el mar” que ha acabat sent un somni fet realitat, i que està resultant un èxit. Després d’una presentació dinàmica i visual, l’experiència d’en Miquel ens va ajudar a obrir els ulls i a conèixer de primera mà com funciona la branca creativa de la publicitat.

Lara Miró i Martí Planas, 2n de Batxillerat B