Projecte  ROBÒTICA  CURS 2017-18

 

ROBÒTICA: BEE-BOTS  A L’ EDUCACIÓ INFANTIL I BLUE-BOTS A L’EDUCACIÓ  I PRIMÀRIA

Tot just  hem començat l’escola i  de nou  compartim, investiguem, reflexionem,  treballem, pensem, aprenem…

Ens  hem retrobat  mestres i companys per  anar construint junts  els nous aprenentatges.

Aquest nou curs,  al col·legi, comptem amb dos amics més que ens ajudaran a superar diferents reptes i aventures.

Estem parlant dels nostres robots  BEE- BOT i BLUE-BOT.

A l’educació infantil els  Esquirols per primer cop i  els Elefants  que ja els coneixen han començat a compartir  les primeres aventures amb les abelles robots:  ordres, laberints de números i lletres,  memory…  que tots  junts hem aconseguit,   han fet d’aquests petits reptes  un moment molt esperat durant la setmana.

A l’educació primària els alumnes de primer i segon han gaudit amb  el seu primer contacte amb el germà gran del Bee bot, el Blue- bot.

El Blue-bot  amb petites diferències respecte  al  primer;  forma, color, composició…, ens permetrà augmentar la dificultat de manera  gradual i respectant la individualitat de cada alumne,   tant en la proposició de reptes  com en el maneig  i control del propi robot.

Tots els alumnes s’han mostrat motivats i participatius  envers la nova experiència i realment fan avenços espectaculars donat l’ interès envers les propostes i reptes.

BEE-BOTSpr4230-large

 

BEE-BOTS tenim cura…

pr4230-large

 

BLUE-BOTS

bluebots

 

ROBÒTICA: SCRATCH  L’ EDUCACIÓ  PRIMÀRIA

Els  alumnes poden utilitzar  Scratch per programar les seves pròpies històries interactives, animacions, i jocs. En el procés, aprenen a pensar de manera creativa, raonar sistemàticament i treballar en col·laboració amb els altres — competències essencials per a tothom en la societat actual.

descarga

 

ROBÒTICA: TINKERCAD  L’ ESO

Eina senzilla de diseny i modelatge 3D  on-line, basada al navegador que tothom pot fer servir. Tinkercad permet als usuaris disenyar en pocs minuts tot el que puguin imaginar joguines, prototips, decoració, models de joies o Minecraft,….infinites possibilitats.

descarga (1)

 

Estem al començament del camí però,  hem volgut exposar-vos  una petita mostra aleatòria de les diferents activitats realitzades  que eperem   us agradi i   augmenti  la curiositat per compartir amb els vostres fills aquest nou món de descobertes i projectes de treball.