Aquest dilluns 24 d’abril, a la biblioteca de Sant Sadurní s’ha celebrat un acte amb la finalitat de lliurar els premis del concurs literari de la diada de Sant Jordi.

Enguany els nens i nenes de quart de primària de les escoles de la vila han estat convidats a escriure un conte sobre els dimonis de Sant Sadurní: Se’m refum.

L’acte, al qual han assistit els nens i nenes participants, pares, mares, avis i àvies, la regidora de cultura i altres personalitats. Han començat llegint tots els contes guanyadors de totes les escoles de Sant Sadurní.

Les  guanyadores del nostre centre han estat l’Ona Medina Munné de 4tA, la Isabel Salvador Albiac de 4t B i la Tania Onorato Romero de 4t C.

Abans de finalitzar l’acte, els diables “Se’m refum”, van fer una petita exhibició de foc i timbals a la plaça dels Gotims. L’acte ha finalitzat amb un berenar per a tots els assistents.

Aquest és l’últim acte que es celebra a l’edifici de la biblioteca actual ja que a partir del maig tanquen la biblioteca per fer el trasllat a la nova seu de la biblioteca.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS NENS I NENES DE TOT SANT SADURNÍ QUE HI VAN PARTICIPAR!