A mitjans d’abril, als nens i nenes de tercer i quart de primària, ens van venir a fer uns tallers dirigits des de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE JOGUINES AMB MATERIALS RECICLABLES

Els nens i nenes de tercer vam fer el taller de fabricar una joguina amb trossos de revista, un tub de paper higiènic, cinta aïllant, goma eva, cordill…Va ser molt interessant per tots nosaltres observar que reciclant material podem tenir una joguina molt original i divertida. A partir recordarem la norma de les tres “erres”: REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR

FEM PAPER! TALLER D’ELABORACIÓ DE PAPER RECICLAT

Paper és un dels residus que generem en més quantitat a les nostres llars i que manipulem més sovint. A través d’aquest taller vam aprendre el procés d’elaboració del paper realitzant paper nou a partir de paper vell o utilitzat, convertint un residu en un recurs molt valuós. El taller també ens va servir per conèixer els costos ambientals de la fabricació a escala industrial d’aquest material, les avantatges ambientals del paper reciclat, el seu foment, i també l’estalvi en la seva utilització, estimulant alhora la creativitat, ja que s‘utilitzen elements naturals per a la decoració del paper elaborat.