Manchester 2016 (Opera serveis)

Considerem que és una bona oportunitat per a iniciar-se en aquest tipus de viatges ja que tot l’alumnat inscrit va acompanyat d’un equip d’educadors d’Opera i de la mateixa Directora Pedagògica d’Opera Serveis (www.operaserveis.com) na Carme Fuentes Santos, que és professora i co-fundadora d’aquesta experiència, més que contrastada, que enguany compleix 20 edicions de manera ininterrompuda.

Opera Serveis produeix, coordina i gestiona aquestes Estades en grups reduïts d’una mateixa escola, amb la col·laboració de les escoles públiques de Manchester que acullen al nostre alumnat com si fossin alumnes seus i els incorporen a les aules i al funcionament ordinari del centre. El Departament de llengües i la pròpia direcció de les escoles de Manchester valoren aquesta experiència pedagògica i d’idioma com a molt important per al creixement personal i l’adquisició i consolidació de l’anglès de comunicació.

L’allotjament és en una de les residències de la Universitat de Manchester que ofereix confort i seguretat, amb l’acompanyament de l’Equip d’Opera Serveis i sota la direcció de la Carme mentre dura el viatge. També existeix l’opció d’allotjament en família amb el mateix programa d’anglès a les escoles i de sortides, visites, etc. Amb possibilitat de rescat a la residència.

El dijous dia 17 de març, a partir de les 17h i fins les 19h, podreu disposar de “despatx obert “ al mateix Col·legi per a realitzar les consultes que les famílies pugueu tenir.

Manchester 2015 (Opera serveis)

“This experience will be unforgettable. It was the first time that I travelled alone and it also was the first time that I travelled abroad. I went there to the school and the academy. In the school I had a partner that she accompanied me to all the classes that she did. In the afternoon, we went to the cinema, to the city, to the academy and a lot of different activities. On the weekend, we visited different cities, for example: Blackpool, Liverpool, and more. I was in Manchester I met new people of Catalonia and England. The people of Manchester cared us a lot. I enjoyed my stay and I recommend going to Manchester because you will learn a lot of English and you can live one of the best experiences.”

Núria Valls (3r d’ESO)

wEstada educativa a Manchester 2015