MAGDA ESCORSA PARERA (alumna de 2n BATXILLERAT)

DISTINCIÓ PAU 9.0 – COL·LEGI SANT JOSEP 2015-2016

El Departament d’Empresa i Coneixement atorga anualment les distincions de les PAU amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha lliurat, en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona, les distincions als 430 estudiants que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en les proves d’accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.

El conseller Baiget s’ha adreçat als alumnes distingits i ha destacat que aquest acte és “un reconeixement a la feina ben feta i a la que continuarem fent”. En aquest sentit, ha animat als guardonats a aprofitar “les grans oportunitats de formació” que els ofereixen les universitats catalanes. També els ha demanat: “Feu servir el vostre talent per canviat el món en el que vivim, i feu-ho en equip”. Per acabar el seu discurs, el conseller Baiget ha encoratjant els futurs universitaris: “Esteu cridats a fer grans coses. Perseguiu els vostres somnis i sigueu fidels a vosaltres mateixos”.

 

wActe1

Enguany l’alumna MAGDA ESCORSA PARERA, matrícula d’honor 10.0, de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep ha estat en aquest grup d’estudiants, que han obtingut una qualificació de les proves d’accés a la universitat igual o superior a 9. Enhorabona Magda!

wfoto1

wfoto2