DISTINCIÓ PAU 9.0 – COL·LEGI SANT JOSEP 2017-2018

MARIA ESTEVE GARCIA

SÍLVIA VALLS LOSADA

VICTORIA VIDAL GUTIÉRREZ

(Alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep)

wIMG_7562

El Departament d’Empresa i Coneixement atorga anualment les distincions de les PAU amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat, en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona, les distincions als 523 estudiants catalans que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’enguany.

A aquest acte han assistit dues de les tres alumnes del Col·legi Sant Josep que han obtingut una nota superior a 9 de la fase general de les PAU. Maria Esteve Garcia que han obtingut un 9,3 (amb una nota d’admissió de 13,76) i Sílvia Valls Losada amb un 9,1 (amb una nota d’admissió de 13,34). També l’alumna Victoria Vidal Gutiérrez ha obtingut un 9,1 (amb una nota d’admissió de 13,03) però no ha pogut ser present a l’acte. Enhorabona!

wIMG_7513

El president s’ha adreçat als alumnes distingits als quals ha dit: “Dependrà de com vosaltres defenseu la vostra llibertat i els vostres somnis que Catalunya serà una cosa o una altra”. “Vosaltres dibuixareu la Catalunya del futur, sou la Catalunya del futur”, ha afegit davant dels estudiants i les seves famílies que avui es trobaven a l’Auditori de Barcelona. Durant la seva intervenció, el president Torra ha tingut paraules de reconeixement a la tasca dels professors i ha recordat que “aquest govern sempre serà al seu costat ajudant-los amb tot”. El cap de l’Executiu ha fet extensiu aquest reconeixement a les famílies perquè “cada un de nosaltres som part de la col·lectivitat pels valors que creixen a casa i s’amplien a escola”.

wIMG_7561

wPAU9-2018