Els nens i les nenes de tercer i quart, el divendres 29 d’octubre, vam fer una gimcana a la Plaça de la Bòvila, en motiu de la Castanyada.

Uns dies abans cada nen/a va preparar una prova relacionada amb la castanyada i entre el professorat vam escollir dotze proves del tot diferents:

Cursa amb una moniato al cap, fer punteria amb una castanya,  amb els ulls tapats intentar endevinar les olors de la tardor, cursa de sacs, dibuixar castanyes amb els ulls tapats,  encistellar castanyes, equilibri d’una mandarina, fer la frase correcta relacionada amb la castanyada, paraules encadenades, endevinar fruits de la tardor, entre moltes altres.

A cada classe hi havia tres grups de cinc  i la resta eren els organitzadors de cada prova.

Al finalitzar es va valorar molt positivament el treball dels organitzadors ja que no era tasca fàcil i agrair a tots els participants que ho haguessin fet tant bé.

Per acabar es va donar unes medalles de xocolata als que tenien més puntuació de cada classe i piruletes a la resta de participants i organitzadors.

Vam passar una tarda d’allò més divertida participant amb els companys i companyes, coneixent nous amics d’altres cursos i acceptant que en una gimcana no tothom guanya!

VISCA LA CASTANYADA!!!