L’endemà de Sant Jordi, la biblioteca de Sant Sadurní va celebrar un acte entranyable amb la finalitat de lliurar els premis del concurs literari de la diada de Sant Jordi .

Enguany els nens i nenes de quart de primària de les escoles de la vila van ser convidats a escriure una recepta culinària amb una dedicatòria i un dibuix.

L’acte, al qual van assistir-hi els nens i nenes participants, pares, mares, avis i àvies , la consellera de cultura i altres personalitats. Va començar amb un espectacle amb pallassos  i també hi havia l’assistència d’una alumna de l’escola, coneguda per haver participat a Master Chef junior: Aina Roglan.

Seguidament es van presentar el jurat i van lliurar els sis primers.

Les  guanyadores del nostre centre van ser: un primer premi a la Foix Bargalló  i un altre primer premi a la Paula Rousaud.

Aquest any com a novetat, el cuiner del restaurant Taps de Suro, va cuinar les receptes guanyadores i els va entregar el plat cuinat personalment.

L’acte va finalitzar amb un berenar per a tots els assistents. Va ser una tarda molt emotiva en la qual un munt de nens i nenes de les escoles  de Sant Sadurní van ser els protagonistes.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS NENS , NENES, DE TOT SANT SADURNÍ QUE HI VAN PARTICIPAR!