Els nens i les nenes de cicle mitjà, el divendres 31 de novembre, vam fer una gimcana a la Plaça de la Bòvila, en motiu de la Castanyada.

Uns dies abans cada nen/a va preparar una prova relacionada amb la castanyada i entre tot el professorat de tercer i quart vam escollir dotze proves del tot diferents:

Cursa amb una pinya al cap, disfressar-se de castanyera,  amb els ulls tapats intentar endevinar els fruits de la tardor,  encistellar castanyes, tir de castanyes, equilibri d’un plat amb unes quantes castanyes a dins, amb una cinta a la cintura intentar encertar el fruit de la tardor a un recipient, bitlles, memoritzar aliments relacionats amb la castanyada, endevinar fruits de la tardor…

A cada classe hi havia tres grups de cinc  i la resta eren els organitzadors de cada prova.

Al finalitzar es va valorar molt positivament el treball dels organitzadors ja que no era tasca fàcil i agrair a tots els participants que ho haguessin fet tant bé.

Per acabar es va donar unes medalles de xocolata als que tenien més puntuació de cada classe i piruletes a la resta de participants i organitzadors.

Vam passar una tarda d’allò més divertida participant amb els companys i companyes, coneixent nous amics d’altres cursos i acceptant que en una gimcana no tothom guanya!

VISCA LA CASTANYADA!!!