El dimecres , 5 de març, els alumnes de quart de primària vam fer una sortida a Cosmocaixa per ampliar coneixements del tema que ja vam treballar en l’àrea de medi.
Primer vam fer una ruta amb les tutores per totes les parts del museu. Seguidament,els alumnes ens van dividir en tres grups per a fer tres visites diferents guiades per monitors. Aquests tallers van ser: sostenibilitat, sapiens i menjar i no ser menjat.
A continuació, vam anar tots junts al planetari a veure: el sistema solar i les fases de la Lluna. Quan va finalitzar, vam poder fer preguntes sobre el que acabaven d’observar. Vam fer un munt de preguntes perquè és un tema que tot i que ja hem treballat encara el tenim molt present: els planetes, les constel•lacions, les fases de la lluna…
Per acabar, vam poder passejar observant i manipulant, si era convenient, per la gran exposició permanent que hi ha. L’endemà vam aprofitar per explicar-nos entre nosaltres el que havíem après en el taller que havíem realitzat ja que cada persona només en va fer un.
Va ser una sortida molt profitosa i molt interessant on ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt.