ARNAU ROSELL i PERE CANALS (alumnes de 2n BATXILLERAT)

DISTINCIÓ PAU 9.0 – COL·LEGI SANT JOSEP 2013-2014

Distinció PAU 2014 – Arnau Rosell – Pere Canals

El Departament d’Economia i Coneixement atorga anualment les distincions de les PAU amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció de les PAU a tots els estudiants de Catalunya que en la convocatòria del mes de juny han obtingut una qualificació de les proves d’accés a la universitat (fase general) igual o superior a 9, és a dir un Excel·lent.

Els alumnes Arnau Rosell Canet i Pere Canals Canals de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep estan en aquest grup de 323 estudiants, 176 noies i 147 nois. Els estudiants distingits han recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona el 21 de juliol.

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, acompanyat del secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i del secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, va lliurar les distincions als 190 estudiants que han obtingut una qualificació d’excel·lent en les proves d’accés a la universitat (PAU) del mes de juny.

Durant l’acte, el conseller encoratjà els estudiants distingits a aprofitar les oportunitats de formació que els oferiran les universitats catalanes que, a la vegada, es beneficiaran del seu talent. Per la seva banda, el secretari d’Universitats i Recerca va voler destacar el reconeixement públic per part del Govern que suposa l’acte de distincions, que és un “premi al talent i a l’esforç” dels estudiants. Tanmateix, Castellà recordà als guardonats que siguin també conscients de “l’esforç que fa col·lectivament la societat perquè puguin desenvolupar les seves aptituds” i els demanà que “assumeixin el deure moral de retornar en el futur la confiança dipositada”.

w6Distincio PAU

pau9-1