Els nens i les nenes de cicle mitjà, el dijous 31 de novembre, vam fer una gimcana a la Plaça de la Bòvila, en motiu de la Castanyada.

Uns dies abans cada nen/a va preparar una prova relacionada amb la castanyada i entre tot el professorat de tercer i quart vam escollir dotze proves del tot diferents:

Cursa amb una castanya al cap, disfressar-se de castanyera,  amb els ulls tapats intentar posar un cistell a una castanyera, cursa de sacs, encistellar castanyes, tir de castanyes, equilibri d’un got amb una castanya al cap, posar-se una cullera amb un fil  que havia de passar per tot el cos, bitlles, memoritzar aliments relacionats amb la castanyada, endevinar fruits de la tardor i dibuixar un fruit de la tardor amb els ulls tapats.

A cada classe hi havia quatre grups de 5 i la resta eren els organitzadors de cada prova.

Al finalitzar es va donar unes medalles de xocolata als que tenien més puntuació de cada classe i piruletes a la resta de participants i organitzadors.

Vam passar una tarda d’allò més divertida participant amb els companys i companyes, coneixent nous amics d’altres cursos i acceptant que en una gimcana no tothom guanya!

VISCA LA CASTANYADA!!!