MARIA ROSELL (alumna de 2n BATXILLERAT) DISTINCIÓ PAU 9.0

El Departament d’Economia i Coneixement atorga anualment les distincions de les PAU amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció de les PAU a tots els estudiants de Catalunya que en la convocatòria del mes de juny han obtingut una qualificació de les proves d’accés a la universitat igual o superior a 9, és a dir un Excel·lent.

La Maria Rosell Rebulà, alumna de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep està en aquest grup de 226 d’alumnes, l’única alumna de l’Alt Penedès, que han rebut aquest reconeixement en obtenir en la fase general de les proves una qualificació de 9.0. Els estudiants distingits han recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat al Palau de Congressos de Catalunya.

El Conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha destacat que “la joventut és el futur de Catalunya. Volem una joventut com més formada millor, per això des de la política fem tot el que podem i una mica més”. Mas-Colell ha encoratjat als joves assegurant que “si dediqueu moltes hores i intensitat a l’estudi i al treball teniu el futur completament obert per molt que no sapiguem com serà. Catalunya us estarà agraïda perquè necessitem gent molt preparada”. 

Distinció PAU 2013 – Maria Rosell