Els nens i nenes de tercer com a cloenda del curs escolar hem anat a visitar l’Espai Xocolata Simón Coll . A través d’un impressionant muntatge audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores hem fet un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, la història i el procés d’elaboració de la xocolata Simón Coll. Les explicacions de la guia han acabat de complementar la visita fent possible poder entrar en contacte més directe amb el món de la xocolata experimentant amb pinyes i faves de cacau, motllos per fer figuretes, etc…

També hem pogut veure el funcionament de la planta pilot on s’estava fabricant producte  i alhora hem tastat la xocolata blanca, amb llet i negra. Hem viscut una experiència única i innovadora.

Ha estat una visita molt apropiada per recordar que tenim l’escola a Sant Sadurní d’Anoia, una col·legi que el seu davant té una fàbrica de xocolata molt important.

Des d’aquí volem agrair la visita que hem fet ja que ens ho han explicat molt adequat a la nostra edat. I que la xocolata no falti a cap taula!

Bones vacances a tots!