El passat 28 d’octubre els alumnes de cicle mitjà no vam poder celebrar la castanyada a causa de la pluja. El següent divendres va passar el mateix però finalment aquest divendres 11 de novembre, vam poder fer la gimcana de la castanyada a la plaça de la Bòvila.

Els mateixos alumnes setmanes abans vam preparar les diferents proves i es van escollir una gran diversitat d’elles: encertar la castanya, disfressar-se de castanyera, pintar-se la cara amb fruits de la tardor, cursa de sacs, ballar amb una magrana al cap, pintar castanyes a un full amb els ulls tapats, córrer amb una castanya a l’ull.

Hi havia dotze proves. Per grups de cinc en cinc vam anar passant les diferents proves. Uns organitzadors anaven controlant que els participants passessin correctament el que se’ls proposava. Finalment es va donar piruletes a tots els participants i els guanyadors van rebre una medalla de xocolata. Va ésser una tarda especials per a tots. Una castanyada al mes de novembre però que tots teníem moltes ganes de poder-la fer!