El divendres 28 d’octubre, els nens i nenes d’Educació Infantil  hem celebrat la Castanyada. Al matí, els mes petits de la casa, els cargolets, vam escoltar tots junts la història de “Tana la Castanyera”.

Ella mateixa ens va explicar que un dia va anar al bosc a recollir castanyes i quan va arribar a casa i va obrir el cistell va veure que les castanyes  es movien i tenien banyes.

Pobreta, quina feinada!!! va haver de tornar perquè en comptes d’agafar castanyes, havia recollit cargols amb banyes. Aquesta vegada va estar més atenta i va trobar castanyes. Quan va tenir el cistell molt  ple, va tornar a casa per fer-les ben torradetes a la paella.

A la tarda la Marieta Castanyera que ve de molt lluny, del Montseny, camina que caminaràs sota la pluja!!!  ens va portar als bambis, esquirols i elefants  castanyes calentes i torrades que ella mateixa havia collit el dia abans.

Tots junts vam menjar les castanyes calentes que estaven boníssimes. Els nens i nenes van estar molt contents de la seva visita, van poder xerrar una estona amb ella i finalment, la van obsequiar amb cançons i danses típiques de la tardor.

La Marieta ens va dir adéu molt agraïda i ens va prometre que  tornaria l’any vinent per portar les castanyes torrades a l’escola.

 

Recull d’imatges de la CASTANYADA 2011 (Educació Infantil):

 

ÀUDIOVISUAL CASTANYADA 2011 (Educació Infantil):