ACTIVITATS ESPORTIVES:

Iniciació a l’esport i als jocs, futbolet, futbol sala, bàsquet, volei, patinatge artístic, escola d’hoquei, i hoquei federat “Col·legi Sant Josep”.

ACTIVITATS NO ESPORTIVES:

Anglès, juguem fent teatre, aprenem a estudiar, dansa, i ioga i educació emocional.

 

Dossier d’activitats extraescolars 2016-2017: Dossier Activitats extraescolars 2016-17

 

Amb aquest dossier us donem a conèixer un seguit d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que el Col·legi  Sant Josep  posarà en marxa a partir del dia 3 d’octubre i fins a finals de Curs.

Aquestes activitats es relacionen a continuació, indicant al mateix temps els dies que es faran, l’horari a seguir, el lloc, el preu i el Professor(a) que les impartirà. Aquestes variables, en funció del nombre d’alumnes que s’apuntin, poden experimentar alguns canvis posteriors en benefici dels mateixos alumnes, que si es dóna  el cas s’informaran puntualment.

 Aquestes activitats extraescolars es cobraran per rebut bancari en dues vegades: una INSCRIPCIÓ que es cobrarà en el rebut de mes d’OCTUBRE (31-10-2016) i un segon pagament que es cobrarà en el rebut del mes de GENER (31-01-2017).

Per apuntar-s’hi cal emplenar degudament la BUTLLETA adjunta i retornar-la a la Professora o Tutor(a) corresponent, abans del dia 23 de setembre. En aquelles activitats que hi hagin més sol·licituds que vacants, es TINDRÀ  MOLT  EN  COMPTE  LA  DATA  DE  LLIURAMENT  DE  LA  BUTLLETA. En aquelles que el nombre de sol·licituds sigui reduït i no permeti realitzar-les, es donarà la possibilitat de fer-ne d’altres. Es farà l’avís pertinent als alumnes que no puguin fer l’activitat sol·licitada.

Si més endavant s’organitzen noves Activitats, que ara no figuren en els fulls adjunts, ja es donarà l’avís corresponent. Esperant que les Activitats Extraescolars que us proposem les trobeu interessants, us donem les gràcies per la vostra col·laboració i aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment.

Reportatge fotogràfic d’activitats extraescolars 2014-15

Reportatge fotogràfic d’activitats extraescolars 2015-16

El grup d’alumnes de teatre extraescolar 2016-17 ens desitja un BON NADAL!