SKY SCHOOL OF ENGLISH

Anglès extraescolar 2017-18

wSignatura Conveni Sky School

El proper curs, el Col·legi continuarà oferint les classes d’anglès extraescolar a través de SKY SCHOOL OF ENGLISH de Sant Sadurní, que és un centre de confiança, amb molta experiència i bona implantació a la zona des de fa molts anys. Amb una visió de l’activitat molt semblant a la del Col·legi i de la majoria de les nostres famílies. Des dels anys noranta, entre altres coses, treballa amb molts bons resultats tots els nivells de Cambridge i també la iniciació a l’anglès dels més petits. Estem segurs que SKY SCHOOL OF ENGLISH  farà la seva feina ben feta, com fins ara o fins i tot millor. 

 

El passat curs 2016-2017 l´escola d’anglès Sky School of English va començar a treballar amb el Col·legi Sant Josep ensenyant anglès als alumnes des de P3 fins a 2n de batxillerat.

Els alumnes d’Educació Infantil aprenen anglès a través de cançons i historietes del personatge del llibre de Cambridge Greenman, i els de Primària treballen cada setmana la part de listening i speaking amb vocabulari i frases simples. Els alumnes de 4t, 5è i 6è es preparen pels exàmens Young Learners de la Universitat de Cambridge. Els alumnes de ESO1 fins a 2n de Batxillerat es preparen pels exàmens Ket, Pet, Fce i Cae de la Universitat de Cambridge.

Volem felicitar a tots aquells alumnes que es van presentar a aquests exàmens de Cambridge el mes de juny i juliol passat, ja que Sky School of English ha obtingut un 100 % d’aprovats!

 

Sky School of English started to work with Sant Josep School last course 2016-17 by teaching English to students from P3 to 2nd Batxillerat.

The youngest students learn English by listening to songs and fun stories about Greenman, the main character in their Cambridge book. The primary students practise their speaking, listening and basic sentences every week. The students from 4th,5th and 6th of primaria prepare for the Young Learners exams of the University of Cambridge. Those students from 1st Eso to 2nd Batxillerat work all the course to be prepared to take the Ket, Pet, Fce and Cae exams of the University of Cambridge.

We would like to congratulate  those students who took their Cambridge exams in June or July, since Sky School of English obtained 100 %  pass results!

 

Dossier d’activitats extraescolars 2017-2018: Dossier Activitats Extraescolars 2017-18