VENDA DE LLIBRES DE TEXT – MATERIAL (juliol i agost) i ROBA ESPORTIVA (tot l’any)

Circular VENDA llibres-material i roba esportiva 2017-18

 

Un any més us oferim la possibilitat d’adquirir al col.legi els llibres  i material escolar per al curs vinent per a les etapes d’Ed. Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

Com a novetat, enguany  posem en marxa un servei de venda online que solament funcionarà durant els mesos  de juliol i agost. Amb aquesta proposta el que es pretén és millorar aquest servei en el sentit de que podreu avançar i  planificar les vostres reserves, efectuar els  pagaments de forma fraccionada i , si ho desitgeu, rebre la comanda al domicili de forma gratuïta.  Igualment des del dia 22 d’agost al dia 22 de setembre seguirem oferint  el servei  de  venda (presencial)  al  col.legi (no cal fer reserva prèvia), horari: de 9h. a 13h. i de 15h. a 19h.

La comanda de cada lot de llibres/material generarà un número de reserva . Si efectueu el pagament en targeta, la compra quedarà tancada (reserva validada). Si opteu pel pagament  mitjançant  transferència bancària al compte del Col·legi, la reserva quedarà validada en el moment que s’efectuï l’abonament de la comanda. Tingueu cura en la vostra tria, doncs les comandes són en ferm i NO s’acceptaran devolucions, tret de llibres defectuosos.

Recomanem que us imprimiu el(s) llistat(s) de la(es) comanda(es) que rebreu per correu electrònic i el(s) comprovant(s) del(s) pagament(s) que efectueu, doncs en cas que tinguéssiu l’oportunitat de sol.licitar  ajuts  al vostre Ajuntament, empresa de treball, etc. , aquests documents us seran vàlids.

Les recollides al Col·legi seran a partir del dia 22 d’agost. Tindrem a punt tot el que hàgiu encomanat (reserves validades). No serà necessari   que ens lliureu els comprovants de les compres. En el cas de que sigui possible avançar aquesta data, us ho comunicarem per correu electrònic.

Si us interessa s’efectuarà el lliurament de les comandes (reserves validades) a domicili, sempre i quan la despesa de llibres per fill superi els 60€. El servei serà gratuït. En aquest cas indicareu la vostra adreça i mòbil. Les entregues al vostre domicili s’efectuaran després de les vacances d’estiu, a partir del 21 d’agost. L’ empresa de transport encarregada será MRW.

Esperem que aquesta proposta sigui del vostre interès. Per qualsevol incidència o consulta ens podreu enviar els vostres missatges a través del correu fcps.comandes@stjosep.com

Seguint amb la mateixa dinàmica de cada curs, mantindrem l’aplicació d’uns descomptes  del 5% i 10% sobre el PVP dels llibres de text i lectura.

 

En el següent document en PDF es pot consultar la relació de llibres de text/lectura i material per al curs 2017-2018 (Ed. Infantil, Ed. Primària, ESO i Batxillerat).

Llibres TEXT-LECTURA i MATERIAL 2017-2018v2

Captura1

Peces de ROBA ESPORTIVA (per Educació física).

Totes les peces de roba que es mostren a continuació es poden comprar en la BOTIGA ONLINE (juliol i agost) i la resta de l’any adreçant-se a la recepció del Col·legi. La composició de la roba és de 50% cotó i 50% polièster.

w-JAQUETA XANDAL

PREU jaqueta xandal (talles 6/8/10/12/14/16): 33.90 €

PREU jaqueta xandal (talles P/M/G): 38.10 €

 

w-CAMISETA MÀNIGA LLARGA

PREU samarreta llarga (talles 6/8/10/12/14/16): 18.50 €

 

w-CAMISETA MÀNIGA CURTA

PREU samarreta curta (talles 6/8/10/12/14/16/P/M/G): 17.00 €

 

w-PANTALÓ LLARG

PREU pantaló llarg (talles 6/8/10/12/14/16/P/M/G): 24.50 €

 

w-PANTALÓ CURT

PREU pantaló curt (talles 8/10/12/14/16/P/M/G): 16.90 €