Dijous Gras

Màscares de carnaval

Aprofitant que és Carnaval els nens i nenes de tercer i quart hem dedicat dues sessions de plàstica a fer un antifaç o  una màscara. Ja ho diuen que per Carnaval tot s’hi val i així ho podreu comprovar. Tots nosaltres hem fet diferents màscares, caretes i antifaços al nostre gust!

Matí  de Carnaval

Els nens i nenes de tercer i quart de primària, el matí del divendres 8 de febrer, vam anar a la sala d’actes tots ben disfressats per ballar els balls, que prèviament havíem assajat, uns quants dies a les hores del pati. Entre tots vam preparar, per classes, unes coreografies espectaculars i a dalt l’escenari i amb la música els vam ballar perquè ens veiessin els nens i nenes de les altres classes. Ens ho vam passar pipa!

Tarda  de Carnaval

Com a novetat, els nens i nenes de tercer i quart vam anar a fer una gimcana a dues places de Sant Sadurní. La gimcana estava organitzada per nois i noies de tercer d’ESO i quart d’ESO, va ser una tarda increïble! Des d’aquí volem donar les gràcies a tot el professorat de la  ESO per fer de la tarda de Carnaval excel·lent!!!